DSİ 9.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Başkanımız Sn. Ali USLU, Elazığ DSİ 9. Bölge Müdürlüğümüze atanan Sn. Kenan AKYÜREK Beyefendiye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
   Ziyarette Başkanımız Ali USLU, ilçemizin en önemli sorunlarından biri olan 1998 yılında projelendirilen ve günümüze kadar 24 sene geçmesine rağmen hayata geçmeyen KARADAĞ Sulama Projesi ve ilçemiz içinden geçen Akpınar deresinin ıslahı için önceki dönem, Bölge Müdürümüz Mahmut DÜNDAR’ın talimatlarıyla ıslah çalışması yapıldığı, taşkın dere ıslahı için taş döşeme işleminin yarım kaldığı konularla alakalı görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Başkan USLU, DSİ 9. Bölge Müdürü Sn. Kenan AKYÜREK’e, göstermiş olduğu ilgiden dolayı ilçemiz ve hemşehrilerimiz adına teşekkürlerini sundu.

We understand the importance of approaching each work integrally and believe in the power of simple.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)