''AĞIN‘DA DİKİLİ BİR AĞACIM OLSUN’’ KAMPANYASI BAŞLADI Haber Tarihi:  12/03/2018

Ağın Belediyesi tarafından başlatılan ‘’ Ağın’da Dikili Bir Ağacım Olsun ’’ kampanyasıyla birlikte binlerce ağaç toprakla buluşturulacak. ’Daha Yeşil Bir Ağın İçin’ çalışmalarını aralıksız sürdüren Ağın Belediyesi ‘’ Ağın’da Dikili Bir Ağacım Olsun’’ kampanyası başlattı. Ağın Belediye Başkanı Yılmaz SERTTAŞ kampanyayla ilgili olarak yaptığı açıklamada ; ’’Yeni yapılan Ağın Sahil Yürüyüş Yolu projesi alanında başlatılan kampanyayla birlikte şirin ilçemiz Ağın’da binlerce ağacı toprakla buluşturmak için istediğiniz ağacı kendi isminizle yaşatmak istiyorsanız ve ‘Benim de Ağın’da Dikili Bir Ağacım Olsun’ diyorsanız siz değerli vatandaşlarımızı kampanyamıza katılmaya davet ediyorum.Unutmayın her fidan bir insan, her insan bir hayattır.Henüz vaktimiz varken gelin hep birlikte bir fidan dikerek şirin ilçemiz Ağını gelecek nesillere yeşillikler içinde armağan edelim’’ dedi.