BELEDİYE BAŞKANIMIZ YILMAZ SERTTAŞ MERHUM ALPARSLAN TÜRKEŞ İN 21. ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE BİR MESAJ MESAJ YAYINLADI Haber Tarihi:  04/04/2018

Belediye Başkanımız Yılmaz SERTTAŞ yayınladığı mesajda ;

‘’Milliyetçi Hareket Partimizin kurucusu, Türk Dünyası`nın bilge lideri Başbuğ Alparslan Türkeş`i 21`İnci ölüm yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.Yaşamının her anını, Türk milliyetçiliğine adamış olan büyük devlet ve dava adamı merhum Alparslan Türkeş`i kaybetmenin acısını halen yüreğimizde hissediyoruz.
Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş, gençlik yıllarından itibaren bütün ömrünü vatan ve millet hizmetine adamış, Türk milleti ve Türk Dünyası`nın birlik, beraberlik ve dirliği konusunda çok büyük mücadeleler vermiştir.

Kimi zaman meydanlarda, kimi zaman ise zindanlarda geçen koca bir ömür, tarihin altın sayfalarına tarihin kaleminden üç damla mürekkep olarak damlamış ve Başbuğ Alparslan Türkeş 4 Nisan 1997'de aramızdan ayrılarak uçmağa varmıştır. Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeşi vefatının, 21. Yıl dönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum.’’ Ruhu şad, mekânı cennet olsun." dedi.