BELEDİYE BAŞKANIMIZ YILMAZ SERTTAŞ IN ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI Haber Tarihi:  12/05/2018

Annelerimiz, derin ve benzersiz bir sevgiyle bağlandığımız, yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır.
Tüm yaşamları boyunca büyük özveri, karşılıksız sevgi ve sınırsız hoşgörüleriyle, çocuklarını eğitip, kişiliklerini biçimlendiren ve onları bir yetişkin durumuna getiren, annelerimizin çabalarının karşılığının ödenemez .Geleceği emanet edeceğimiz çocuklarımızın, dünya sorunlarına duyarlı, insan sevgisi ile dolu, barışı, dostluğu, kardeşliği özümsemiş, kişiler olarak yetişmelerini sağlamak öncelikle annelerimizin sorumluluğundadır.Karşılıksız emek ve inanılmaz özverileriyle bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimizin bu zor, ancak kutsal görevlerini severek yerine getirdikleri muhakkaktır.
Sağlıklı toplumsal yapının, huzurlu aile ortamının temeli olan, dünyanın en yüce ve en kutsal görevini sonsuz sevgi ve şefkatle yerine getiren annelerimize saygı, minnet ve şükran duygularımı sunuyorum.Bilgi birikimlerini ve yaşam deneyimlerini aktararak, bizlerin insanları, dünyayı, yaşamı seven mutlu bireyler olmamız için özveriyle gece gündüz uğraş veren tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, saygılar sunuyorum.
Ağın Belediye Başkanı
Yılmaz SERTTAŞ