BELEDİYE BAŞKANIMIZ YILMAZ SERTTAŞ'ın KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI Haber Tarihi:  17/08/2018

BELEDİYE BAŞKANIMIZ YILMAZ SERTTAŞ'ın KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş Kurban Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda ; "Bayramlar, insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günlerdir. Bu günler; dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması, kimsesizlere sahipçıkılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından bir fırsat olarak görülmelidir. İlçemizde Kurban Bayramının, sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, insanlarımızın birbirlerine sıkıca kenetleneceği, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini umuyorum. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutlar, saygı ve sevgiler sunarım” dedi.