BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ÜÇ AYLAR VE REGAİP KANDİLİ MESAJI Haber Tarihi:  22/03/2018

Ağın Belediye Başkanı Yılmaz SERTTAŞ üç ayların başlangıcı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Yılmaz SERTTAŞ mesajında şunları kaydetti:

''Ramazan ayının müjdecisi ve üç ayların başlangıcı olan Recep ayına ve mübarek regaip kandiline hep birlikte ulaşmış bulunuyoruz. Bu aylar maneviyatın ve dini duyguların yoğunluk kazandığı, dayanışma, yardımlaşma, merhamet hislerimizin en üst noktaya ulaştığı, iyiliklerin ve güzelliklerin arttığı önemli ve özel zamanlardır. Ayrıca üç ayların içerisinde yer alan kandil geceleri, hatalarımızdan ders çıkarma, günahlarımızdan arınma fırsatı bulacağımız, birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz mübarek gecelerdir.
Aylar içinde Üç Aylar diğer aylardan, Üç Aylar içerisinde de Ramazan ayı diğer iki aydan daha hayırlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle üç aylarınızı tebrik eder, birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere sağlık, sıhhat içerisinde kavuşmayı, bütün islam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah ‘tan niyaz ederim.” dedi.