BELEDİYEMİZ YENİ BİR PROJEYE DAHA İMZA ATTI Tarihi: 09/11/2018

Belediye Başkanımız Yılmaz SERTTAŞ’ın talimatı ve girişimleri sonucunda ‘’Ağın Sulama Suyu Projesi’’  kapsamında ilçemize hakim tepelerden biri olan  Hekemat tepesinde ve Esentepe (Şahin Tepesi) de Proje kapsamında yapılacak olan 620 tonluk sulama havuzu için temel atma töreni düzenlendi.

Temel  atma töreninde konuşan Başkan Yılmaz SERTTAŞ;’’ Dağları delip baraj gölünden su getirilerek vatandaşlarımızın  yıllardır hayalini kurduğu  ‘’Ağın Tarımsal Sulama Suyu ‘’projesine bugün gerçekleştirdiğimiz temel atma töreniyle başlatmış bulunuyoruz. İlçemizde sulanmayacak bir karış toprak kalmayacak. Projeyle birlikte yazılar ve üçdutlar mevkiinde 15.000 dekar,Esentepe Mahallesinde ise 5.000 dekar alan sulanmış olacak. Proje ile ilçemizdeki üreticilerimizin hem  üretim parkurları genişleyecek,  hemde  iş istihdamına katkı sağlayacak. Sulama suyu projemizle  vatandaşlarımızın hayali gerçekleşmiş olacak, ilçemize hayırlı olsun ‘’ dedi.