BERAT KANDİLİ KUTLAMA MESAJI Tarihi: 19/04/2019

Belediye Başkanımız Ali USLU İslam Alemi olarak idrak edeceğimiz Berat Kandili münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.
Belediye Başkanı Ali USLU mesajında;
‘’On bir ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’nın müjdeleyen Berat Kandili Müslüman aleminin günahlarının affı için Yüce Allaha sığındığı mübarek gecelerden biridir. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek gecede ibadet ve dualarla Rabbimize yakınlaşmalı, birbirimize sevgi ve hoşgörü içersinde dargınlık ve kırgınlıklara son verip kırık kalpleri onarmalıyız.
Berat gecesinin çağımızın getirdiği sıkıntılarla bunalan ruhlara, manevi hayatın ihmaliyle daralan kalplere bir kandil olmasını ve bu gecenin İslâm aleminin birliğine beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını diliyorum.
Bu anlamlı gecede yapılan ibadet ve duaların kabul olması dileğiyle, tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin mübarek Berat Kandili’ni kutluyorum.'' dedi.