MİRAÇ KANDİLİ KUTLAMA MESAJI Haber Tarihi:  13/04/2018

Ağın Belediye Başkanı Yılmaz SERTTAŞ, İslam Alemi olarak idrak edeceğimiz mübarek Miraç Kandili münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Belediye Başkanı SERTTAŞ mesajında Miraç Kandilini idrak edecek olmanın sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını aktararak "Miraç; alemlere rahmet ve insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin gerçekleştirdiği mukaddes ve manevi yolculuktur. Miracın özünde, her türlü kötülükten arınma, insanlığın faydasına değerler üretme, özveri, paylaşım, mesuliyet, ilahi emirlere teslimiyet gösterme ve yüce mertebelere ulaşma vardır. Miraç kandili vesilesiyle, Rabbimizin sonsuz merhamet kapısını dua ve niyazla çalarak nefsimizin bize güzel gösterdiği kötülük ve çirkinliklerden kurtulalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta değerli hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Aleminin mübarek Miraç Kandilini kutluyor, bu mübarek gecenin insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesine vesile olmasını diliyorum" dedi