SU ARIZA TESBİTİ ARTIK DAHA KOLAY OLACAK Tarihi: 11/09/2018

Belediyemize, ilçemiz su şebekesinde meydana gelebilecek su arızalarının anında   tespit edilip , arızaya kısa sürede müdahale edilmesi amacıyla  1 adet sebaKMT  akustik su arıza -kaçak tespit cihazı alınmıştır

Belediye Başkanımız Yılmaz SERTTAŞ alınan cihazla ilgili yaptığı açıklamada ;’’Belediyemiz tarafından satın alınan  su arıza ve kaçaklarına karşı aldığımız bu cihaz son teknolojiyle donatılmış  ,sızıntı sesini dijital olarak kaydederek arızanın yerini dakikalar içinde tesbit edebiliyor. Arızaların daha hızlı ve etkin şekilde giderileceğini belirten Belediye Başkanımız Yılmaz Serttaş ,toprağın üzerine çıkmayan bulunması güç arızaları bile tespit edebilen bu cihazı kullanarak  hem zamandan hem de iş gücünden tasarruf sağlanacaktır.’’ dedi.