KANALİZASYON PAKET ARITMA TESİSİ YER TESLİMİ YAPILDI.

İlçemiz yıllardır kanayan yarası olan kanalizasyon sıkıntısı, Ağın Belediye Başkanlığı ve İller Bankası Genel Müdürlüğü arasında yapılan yazışmalar neticesinde 2022 yılı içerisinde ihalesi yapıldı. İhale alan yüklenici firma ve İller Bankası personelleri yer teslimi için Belediye Başkanımız Ali USLU’ yu makamında ziyaret ederek, tesisin yapılacağı alanı incelediler.
   Belediye Başkanımız Ali USLU yaptığı açıklamada, ”Göreve başladığımızda iller bankasına yaptığımız müracaatla , 3.5 senelik çalışma sonucunda nihayet AĞIN’ ımızın kanalizasyon paket arıtma tesisinin yer teslimini İller Bankası Bölge Müdürlüğü mühendislerimizle beraber ilgili firmaya yaptık. İlçemizde toplam 4 adet foseptik kuyusu mevcut olup , yapılacak terfi hatları ile hepsi bir merkezde toplanıp , biyolojik arıtma ile doğaya ve çevreye zarar vermeyecek şekilde atıklar bertaraf edilecek. Bu günkü yer teslimi ile 210 gün sonunda işimizin geçici kabulü yapılıp iş tamamlanmış olacak ve senelerin problemi olan bu durumdan kurtulmuş olacağız. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olur inşallah.
   Bir sonraki seçime değil ,
   Bir sonraki nesile çalışıyoruz.” dedi.