ŞEHİT POLİS SEDAT GEZER’İN AİLESİNE ZİYARET

Ahde vefa imandandır ;
  Mersin ili Mezitli ilçesinde Polis Evine PKK’lı hain teröristlerce düzenlenen saldırıca canını kahramanca siper edip şehit düşen, 2008-2012 yılları arasında ilçemizde görev yapan Şehidimiz Sedat GEZER’in Kıymetli Ailesi ve aynı saldırıda yaralanan Gazimiz Abdulkadir ÖZTÜRK’ü, Belediye Başkanımız Ali USLU, İlçe Emniyet Amirimiz Hakan KARAYİĞİT ve Polis Merkezi Amirimiz Recai KÜÇÜK ile Mersin Mezitlide ziyaret ederek , Ağınlı tüm hemşehrilerimiz selamlarını iletti.
   Başkan USLU yaptığı açıklamada; ”Şehidimizin emaneti kıymetli eşi Yeliz hanımefendi ilçemizdeki anıları ve duygu yüklü sohbeti ile İlçemizdeki tüm tanıdık , dostlarına ve hemşerilerimize selamlarını iletti. Sedat kardeşimin ismini ilçemizde yaşatmak boynumuzun borcu ..
   Şehit ziyareti programını organize eden ilçemizin kıymetli kaymakamı Sn; Burak YILMAZ Bey başta olmak üzere Mezitli’de bizleri karşılayan mükemmel bir ev sahipliği yapan Mezitli Kaymakamı Sn; Osman Gürsoy BİLGİN ‘e , Mezitli Sosyal Hizmetler Müdürü Sn; Hüsnü ÖZTÜRK ‘e ve personellerine bize bu duyguyu ve mutluluğu yaşattıkları için şükranlarımı sunarım.
Şehidimize Allah’tan rahmet, değerli gazimize acil şifalar dilerim.” dedi.